Skip to content
null
Vores kiropraktor i Humlebæk behandler skader og muskelspændinger

Oplever du rygsmerter, hovedpine, iskiassmerter eller lokale smerter i arme, ben, hænder og fødder, så kan kiropraktisk behandling være løsningen for dig. Vi kan diagnosticere, forebygge og behandle smerter og nedsat funktion i muskel- og skellet systemet. Med kiropraktisk behandling kan du opnå forløsning, afspænding, øget bevægelighed og bedre livskvalitet.

Din lokale kiropraktor

Hvis du oplever muskelspændinger og strålesmerter, kan kiropraktisk behandling være en effektiv løsning for dig.

Vores kiropraktor står klar til at hjælpe dig med at få det bedre. Vi har kort ventetid.

Her er du i gode hænder omgivet af gode træningsfaciliteter – både under og efter behandlingsforløbet. Vi er alle dedikeret til at hjælpe dig med at opnå en smertefri, funktionel og sund livsstil.

Lars er en erfaren kiropraktor, der kan hjælpe dig med at opnå optimal sundhed gennem en holistisk tilgang, der integrerer det bedste fra både vestlig og østlig medicin. Uanset om du har brug for lindring af smerter, forbedring af bevægelighed eller generel sundhedsoptimering, så er du i gode hænder hos os.

Vi samarbejder med de fleste sundhedsordninger og forsikringer og der ydes tilskud, hvis du er medlem af Danmark.

Kiropraktisk behandling er en effektiv og sikker måde at lindre smerter og forbedre bevægeligheden. Gennem justeringer og andre teknikker fokuserer vi på at genoprette din krops naturlige position og funktion, hvilket kan lindre smerter, forbedre din bevægelighed og øge din livskvalitet.

Du kan enten booke selv, eller ringe til os og hør om ledige tider på 7370 6834

Både voksne og børn kan få låsninger af leddene og spændinger i musklerne

Kiropraktisk behandling kan hjælpe med at lindre problemerne ved at justere rygsøjlen og andre led, reducere spændinger i muskler og blødt væv samt genoprette normal funktion og bevægelighed. Ved at adressere årsagerne til låste led og spændinger, ikke blot symptomerne, kan vores kiropraktor hjælpe dig med at opnå langvarig smertelindring og øget mobilitet.

I langt de fleste tilfælde vil der være tale om få behandlinger, der fører til gode resultater.

Lars Peter Nielsen

Lars Peter Nielsen
– Autoriseret kiropraktor –

Jeg har en omfattende baggrund indenfor både kiropraktik og komplementær behandling. Jeg er dedikeret til at hjælpe dig med at opnå optimal sundhed.

Jeg har haft min egen klinik i Glostrup og senere i Valladolid, Spanien, hvor jeg arbejdede tæt sammen med zoneterapeuter og fysioterapeuter. Med mange års erfaring som konsulent hos Falck Healthcare

Jeg tilbyder: Kiropraktik, Akupunktur, Dry Needling og Laserterapi

Læs mere om mig

Hvad kan vores kiropraktor behandle?

Haandled-albue-og-skudersmerter-Kiropraktor-fysiodanmark-hilleroed-1-300x300

Skulder, albue og hånd
Skulderen er et meget kompliceret led, der giver mange mennesker problemer. Den er modtagelig for skader, både på grund af dens store bevægelsesområde og tager oftest slaget, hvis du falder.

Brystkassesmerter-rygsmerter-Kiropraktor-fysiodanmark-hilleroed-300x300

Ryg- og brystkassesmerter
Brystkassen er den mest stabile del af rygsøjlen, men mange af vores patienter har smerter der.
Smerterne kan komme fra musklerne, mellem skulderbladene, rygraden eller ribbenene.

baekkensmerter-Kiropraktor-fysiodanmark-hilleroed-300x300

Bækkensmerter
Der er mange årsager til hofteproblemer. Nogle skyldes naturligt slid, mens andre skyldes manglende eller forkert bevægelse, enten i hofteleddet eller i de omkringliggende områder.

diskosprolaps-Kiropraktor-fysiodanmark-hilleroed-300x300

Diskusprolaps
Som regel mener vi ikke, at diskproblemer skal behandles med traditionelle manipulationsteknikker. Men med en blidere behandlingsteknik, kan nogle stadier af diskproblemer behandles.

laendsmerter-Kiropraktor-fysiodanmark-hilleroed-300x300

Lændesmerter
Lænderygproblemer er den mest almindelige årsag til, at folk søger kiropraktisk behandling. Grunden til dette er indlysende; Kiropraktik er en utrolig effektiv måde at behandle forskellige former for lænderygsmerter.

Hovedpine-Kiropraktor-fysiodanmark-hilleroed-300x300

 Hovedpine
Hovedpine eller cephalalgia, er meget almindelig og årsagerne varierer meget. De fleste, der søger pleje for hovedpine, er blevet undersøgt af en læge og selvmedicineret i et stykke tid.

Hofte-knae-ankelsmerter-Kiropraktor-fysiodanmark-hilleroed-300x300

Hofte, knæ og ankel
Hofteleddet er ligesom skulderleddet kompliceret og meget mobilt. Vi oplever, at nogle af de symptomer, der synes at opstå her, har årsager fra andre led. Vi arbejder på at finde alle forklaringer.

nakkesmerter-Kiropraktor-fysiodanmark-hilleroed-300x300

Nakkesmerter
Nakkesmerter er den næst hyppigste årsag til at søge hjælp hos en kiropraktor. I gennemsnit har 23 % af den voksne befolkning oplevet nakkesmerter på et tidspunkt i de sidste to uger.

kaebesmerter-Kiropraktor-fysiodanmark-hilleroed-300x300

Kæbeled
(Temporomandibular Joint / TMJ lidelser)

Ubehag i kæbeleddet kan forårsage tænderskæren eller en klikkende kæbe. Du kan mærke smerter i kæben, smerter i ørerne eller hovedpine og det kan alt sammen skyldes problemer i kæbeleddet. Vi diagnosticerer og behandler TMJ-problemerne med skånsom tilpasning.

diskusprolaps-Kiropraktor-fysiodanmark-hilleroed-300x300

Piskesmæld
Akut piskesmæld er let at diagnosticere og behandle. Skadens opståen er frisk i hukommelsen og dens virkninger på kroppen har endnu ikke haft en chance for at sætte sit præg på længere sigt. Ved kronisk piskesmæld er det lykkedes for de langvarige problemer i rygsøjlen at forårsage tilpasninger i nervesystemet, som forårsager konstante flodbølger af signaler til hjernen fra de beskadigede led (konstante smertesignaler). Her er opgaven væsentligt sværere og mere tidskrævende.

Låste led, spændinger og funktionsforstyrrelser kan opstå ved længere tids fejlbelastning eller ved en pludselig forkert eller uheldig bevægelse.

Der kan opstå en ubalance i kroppen på grund af flere faktorer:

  • Dårlig kropsholdning?
Efter langvarige siddestillinger eller gentagne bevægelser i en uhensigtsmæssig position, der har ført til muskelspændinger og låste led, især i ryggen, nakken og skuldrene, kan du få ryggen på ret køl igen med en kiropraktor.
daarlig-kropsholdning-kiropraktor-200x200
  • Overanstrengelse?
Din kiropraktor kan afhjælpe en overbelastning af muskler og led fra tunge løft, gentagne bevægelser eller intens træning, der har forårsaget spændinger og låste led.
overanstrengelse-kiropraktor-200x200
  • Gener efter uheld eller skade?
Tidligere skader, såsom forstuvninger, forskydninger eller brud, kan føre til længerevarende smerter. Din kiropraktor kan med manuel behandling komme i dybden og få behandlet og løsnet kronisk spænding og nedsat bevægelighed i området omkring det skadede led.
skavanker-i-nakke-og-ryg-efter-en-skade-kiropraktor-200x200
  • Stress?
Når massage og øvelser ikke forløser godt nok, kan det blive nødvendigt med en kiropraktisk behandling af stresssymptomer som muskelspændinger og låste led, især i områder som nakken, skuldrene og kæben.
stress-kiropraktor-200x200
  • Nedsat ledmobilitet?
Slidgigt, degenerative sygdomme eller andre tilstande, der påvirker ledmobilitet og funktion, kan føre til låste led og spændinger. Her kan din kiropraktor komme i dybden med sin manuelle behandling og sørge for, at følgesymptomer, som spændinger og låsning, ikke gør din hverdag sværere.
nedsat-ledmobillitet-kiropraktor-200x200
  • Nerveirritation?
Nerveirritation eller kompression, typisk som følge af en dårlig justering eller en fremspringende diskus, kan forårsage smerte, muskelspændinger og begrænset bevægelse i det påvirkede område. Kiropraktisk behandling kan hjælpe med at lindre disse problemer ved at justere rygsøjlen og andre led, reducere spændinger i muskler og blødt væv samt genoprette normal funktion og bevægelighed.
Nerveirritation-kiropraktor-200x200

Kiropraktik er en meget effektiv, sikker og skånsom behandlingsform af funktionsnedsættelse og gener.

Search