Skip to content
[ultimate_img_separator animation=”pulse” animation_duration=”3″ animation_delay=”0″ animation_iteration_count=”1″ img_separator=”id^340|url^https://fysiodanmarkhumlebaek.dk//wp-content/uploads/2021/05/fysio-circle-circle.png|caption^null|alt^null|title^fysio-circle-circle|description^null” img_separator_width=”desktop:100px;”]
Selvtræner programlægning af fysioterapeut

Vores selvtræner program er for dig, der har behov for at udføre en bestemt træning for at undgå et tilbagefald af tidligere skader eller skavanker.
Din fysioterapeut starter med at lægge et skræddersyet træningsprogram så du bliver klar til selv at styre din træning i FysioDanmark Humlebæks træningscenter.

laekre-faciliteter-fysiodanmark-lyngby

"Selvtræner"

Tilskudsberettiget træning i samarbejde med din fysioterapeut

Du har mulighed for at træne dit eget program i dit eget tempo, og fysioterapeuten vil se til dig under hele træningsforløbet så du ikke træner forkert og får justeret dine træningsøvelser efterhånden som træningen skrider frem.

Vi sikrer os at du udfører øvelserne korrekt, løbende træner på det rette niveau, så du får det bedste ud af din træning.
Superviseret selvtræning kan også bruges, hvis du træner hjemme, men har brug for at få dine øvelser rettet til.

Du kan være selvtræner så længe, din fysioterapeut vurderer, at det er relevant og du har en gyldig henvisning

For at din fysioterapeut kan vurdere, om det fortsat er relevant for dig at træne med tilskud fra sygesikringen, skal du løbende have en opfølgning hos fysioterapeuten. Ved denne opfølgning bliver dine øvelser justeret til, og du bliver testet i, hvordan din fremgang er.

Tilskud fra den offentlige sygesikring
For at få dit tilskud fra sygesikringen til behandling, er det vigtigt at du har fået henvisning fra din læge ved behandlingens start.

Tilskud fra Sygeforsikringen Danmark:
Hvis du er medlem af sygeforsikringen Danmark, kan du oplyse det til os, så sørger vi for at videresende oplysninger til Sygeforsikringen Danmark, så snart din regning er registreret betalt hos os.

Search